GISU,  Новини ДМС

Лекція Академії цифрових технологій та підприємництва GISU від науковців КПІ

Запрошуємо на чергову лекцію в рамках програми Академії цифрових технологій та підприємництва, яка  відбудеться у вівторок, 9 квітня, з 15:00 до 17:00 (за пекінським часом).

Тема лекції – “ Інновації в енергетиці для сталого розвитку економіки”. Її прочитає колектив науковців Факультету менеджменту і маркетингу КПІ ім. Ігоря Сікорського. Керівник програми – доцент Катерина Копішинська. Співдоповідачі – професорка Марина Кравченко, професорка Катерина Бояринова, професорка Олена Трофименко та доцент Іван Пишнограєв.

Доступ до  Zoom буде надано зареєстрованим слухачам напередодні лекції.

Ця програма спрямована на представлення основних результатів дослідження за такими ключовими питаннями: сутність та зміст енергетичних інновацій; динаміка енергетичних інновацій та тенденції розвитку економічної політики енергетичних інновацій; роль енергетичних інновацій у розвитку країн; вплив енергетичних інновацій на сталий розвиток країн; взаємозв’язок між впровадженням енергетичних інновацій та покращенням сталого розвитку країни; інноваційні механізми економіки для забезпечення енергетичних інновацій; шляхи прискорення декарбонізації економіки на основі трансформації енергетичного сектору; а також розвиток енергетичних інновацій.