Допомога вченим і аспірантам,  Новини ДМС

Можливості постдокторантських досліджень для дослідників з України

 

Інститут технологічних досліджень (Іспанія) пропонує дослідникам з України трирічні робочі контракти на дослідження в будь-якій із наукових галузей ІТД (біоінженерія, пожежна безпека, теплова і рідинна інженерія, моделі енергетичних систем, розумні та стійкі мережі, економіка та регулювання енергетики, електричні енергетичні системи, залізничні системи, інтелектуальні системи, розумне управління для сталого розвитку).

Всі напрями досліджень можна переглянути за посиланням – https://www.iit.comillas.edu/areas/index.php.en

ІТД пропонує: контракт на повний робочий день розрахований на 36 місяців і початкова річна заробітна плата у розмірі €33.837 на 2022 рік. Кандидат матиме доступ до всіх послуг, які пропонує університет (спорт, культурна діяльність, бібліотека тощо).

Вимоги: кандидат повинен мати ступінь доктора філософії в галузі електротехніки, фізики, математики, економіки або суміжних галузей з дослідженнями IТД, особливо цінні знання з комп’ютерного програмування. Добрий академічний досвід та знання кандидата з цих тем також будуть враховуватися при оцінці заслуг кандидата. Розмовні та письмові навички англійської мови.

Документи для подачі заявки: автобіографія, академічна довідка, супровідний лист і (якщо можливо) два рекомендаційні листи.

Заповнити анкету модна за посиланням – https://www.iit.comillas.edu/contratosIeF/contratosIeF.php.en?id=22007