Анонси подій

Конференція ЄС-Японія з біотехнологій і фармацевтики

 

З 26 по 30 вересня 2022 р. відбудеться Партнерська конференція ЄС-Японія з біотехнологій і фармацевтики 2022 у форматі гібридного заходу:

– онлайн з 26 по 30 вересня 2022 р.;

– партнерство на місці в Осаці 11 жовтня 2022 р.

Під час конференції пропонується налагодити ділові контакти з професіоналам галузей, які шукають потенційних партнерів у біотехнологічному та фармацевтичному секторах.

З 2016 року Європейсько-японський центр промислового співробітництва як партнер Enterprise Europe Network в Японії організовує Брокерський захід у біотехнологічному та фармацевтичному секторах в Осаці, Японія.

Про всі зустрічі необхідно домовлятися заздалегідь через онлайн-платформу. Онлайн-сесії у вересні будуть проводитися у формі відеодзвінків, які можна буде здійснювати безпосередньо через цю партнерську платформу без необхідності будь-якого додаткового програмного забезпечення. Партнерство на місці 11 жовтня відбудеться в центрі Осаки, а дистанційна участь у цих сесіях буде неможливою.

Осака є другим за величиною містом Японії та головним економічним центром біотехнологічної і фармацевтичної промисловості в країні та містить кілька біотехнологічних кластерів. Зараз фармацевтичні компанії, пов’язані з біотехнологіями, виробники харчових продуктів і суміжні компанії, зокрема компанії з виробництва хімічного та медичного обладнання, зосереджуються навколо Осаки та утворюють кластери.

Подія є ідеальною платформою для зустрічі з представниками японських компаній і налагодження потенційного ділового партнерства.

Усім потенційним учасникам пропонується зареєструватися до 23 вересня 2022 р. через платформу b2match, однак організатор ще раз перевірить, чи підходить кандидат до події https://biopharmaosaka-2022.b2match.io/

Порядок денний: Порядок денний – розклад гібридної конференції.pdf

Контактні дані організатора – Алессандро ПЕРНА, тел. +32-2-2820042; ел. пошта a.perna@eujapan.eu;

 

Джерело: https://een.ec.europa.eu/tools/services/EVE/Event/Detail/e99d8bc3-b21a-41df-9f95-226532f32143