GISU,  Анонси подій,  Новини ДМС

Академія GISU: Майстер-клас взаємодії з рейтингом THE Impact 

УВАГА!

ПРОСИМО ВИБАЧИТИ, АЛЕ ЗГІДНО ПОВІДОМЛЕННЯ ОРГАНІЗАТОРІВ ДАТА ПРОВЕДЕННЯ ЦЬОГО МАЙСТЕР-КЛАСУ ПЕРЕНОСИТЬСЯ НА ВЕРЕСЕНЬ 2024 р.

УТОЧНЕНУ ДАТУ ПРОВЕДЕННЯ ЗАХОДУ МИ ОГОЛОСИМО ДОДАТКОВО

8 травня відбудеться друга програма від представників Західносіднейського Університету, Австралія, за програмою Академії цифрових технологій і підприємництва GISU – “Вплив на досягнення Цілей сталого розвитку: майстер-клас із THE Impact Rankings із Західносіднейським Університетом”, що проходитиме  з 10:00 до 12:00 за київським часом. Цю програму представлять пані Джен Доллін, керівник програми, та проректор Кевін Данн із Західносіднейського Університету. 

Для отримання доступу до участі онлайн на платформі Zoom необхідно пройти реєстрацію https://forms.office.com/r/wyeBJCS9SS . 

Під час майстер-класу колеги поділяться ідеєю та запропонують членам Альянсу інструменти для навігації в Рейтингу Впливу Times Higher Education (THE). Цей рейтинг є єдиною глобальною базою показників, за допомогою яких оцінюють університети відповідно до Цілей сталого розвитку Організації Об’єднаних Націй (ЦСР) у чотирьох широких сферах: дослідження, управління, інформаційно-просвітницька діяльність та викладання. Рейтинг Impact Rankings 2023 — це п’яте видання, і загалом до рейтингу ввійшло 1705 університетів із 115 країн і регіонів.  

Наразі пона д 40% (9) із 22 членів Альянсу беруть участь у рейтингу THE Impact. Західносіднейський Університет незмінно входить до топ-20 цього рейтингу з моменту його створення 5 років тому і другий рік поспіль займає перше місце. Запропонована програма надасть учасникам можливість зрозуміти як лідерам орієнтуватися в цьому складному рейтингу, заохочувати до участі в ньому та поради щодо покращення позицій: методологія та оцінка; структура програми Western; основні інституційні переваги: освіта та партнерство; рефлексія процесу: та обговорення з учасниками. Учасники даного майстер-класу програми Академії GISU отримають контрольний список для подальшого планування та впровадження програми в своєму закладі освіти. 

Пані Джен Доллін є директором з питань сталого розвитку освіти та партнерств в офісі проректора з якості освіти та партнерств. Вона забезпечує керівництво та нагляд за десятирічною стратегією інституційної сталості та стійкості Західносіднейського університету та освітніми пропозиціями, усеред іншого – узгодження з порядком денним Цілей сталого розвитку ООН 2030 та має понад 20-річний досвід роботи з низовими громадськими групами та розробки інноваційних підходів до співпраці з різноманітними людськими та понадлюдськими спільнотами. До складу її наукових інтересів входять багатовидова етнографія, трансдисциплінарне навчання, екофемінізм та розширення можливостей студентів і громад для здійснення позитивних змін. Вона живе і працює в районі Дхаруг Кантрі в Західному Сіднеї і проводить більшу частину свого часу в районі річки Дьяруббін – Хоксбері та вздовж неї (Австралія).