GISU,  Анонси подій

Лекції Академії цифрових технологій і підприємництва

У продовження ознайомлення з освітніми програмами учасників міжнародного Альянсу університетів міст-побратимів міста Гуанчжоу (Альянсу GISU) пропонуються наступні 7 програм протягом жовтня – листопада 2022 року. Будь ласка, зверніть увагу, що відбулося перенесення деяких попередніх програм, запланованих минулої весни.

Інформація про доступ до зустрічі Zoom буде надана зареєстрованим учасникам  напередодні початку кожної програми.

Розпізнавання поведінки водія

Вівторок, 29 листопада, з 15:00 до 17:00 (за пекінським часом)

Координатор – Ірина Гусєва, к.т.н., доц. КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Лектор з КПІ ім. Ігоря Сікорського (Україна) – Ірина Гусєва, к.т.н., доц. спільно з представниками Політехнічного інституту м. Томар (Португалія).

Аналіз та визначення оптимальних систем опалення для підтримки прийняття рішень у переході на зелену енергетику

Середа, 30 листопада, з 15:00 до 17:00 (за пекінським часом)

Цю програму очолюватимуть професор Ян Лю та аспірантка Цяньюнь Вень.

Лектори: Ян Лю – наразі є штатним доцентом кафедри менеджменту та інженерії Університету Лінчінга, м. Лінчінг, Швеція. Його наукові інтереси включають стійке інтелектуальне виробництво, інновації в сфері обслуговування продуктів, системи підтримки прийняття рішень, створення конкурентних переваг тощо. Цяньюнь Вен – аспірантка Відділу екологічних технологій і менеджменту в Університеті Лінчінга, Швеція. В основному вона бере участь у проекті програми ЄС “Горизонт 2020”: “Гнучкість для розумних міських енергетичних систем”, зосереджуючись на розробці платформи управління даними, енергетичної розвідки та аналітики для підтримки прийняття рішень щодо переходу до зеленої енергетики для міських планувальників.

B2B маркетингові дослідження як ключові компетенції відділу промислового маркетингу

Вівторок, 06 грудня, з 17:00 до 19:00 (за пекінським часом)

Координатор – Людмила Шульгіна, д.е.н., проф., КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Лектори з КПІ ім. Ігоря Сікорського (Україна): Сергій Солнцев, д.ф.-м.н., проф., завідувач кафедри промислового маркетингу; Людмила Шульгіна, д.е.н., проф.; Наталія Писаренко, к.е.н., доц.; Олексій Кофанов, к.е.н., к.т.н., ст.викладач; Наталія Юдіна, лауреат Премії Президента України для молодих вчених за внесок у розвиток науки і техніки, к.е.н., доц., засновник Футурологічного порталу, Надія Язвінська, к.е.н., доц.

Інноваційне підприємництво та розвиток стартап проектів

Середа, 30 листопада, 07 грудня, з 15:00 до 17:00 (за пекінським часом)

Координатор – Катерина Копішинська, к.е.н., доц., заступник декана факультету менеджменту та маркетингу КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Лектори з КПІ ім. Ігоря Сікорського (Україна): Марина Кравченко, д.е.н., проф., декан факультету менеджменту та маркетингу; Катерина Копішинська, к.е.н., доц., заступник декана факультету менеджменту та маркетингу; Катерина Бояринова, д.е.н., проф., завідувач кафедри економічної кібернетики.

Розвиток інтелектуальної економіки: виклики vs можливості

Середа, 26 жовтня з 15:00 до 17:00 (за пекінським часом)

Координатор – Катерина Бояринова, д.е.н., проф., завідувач кафедри економічної кібернетики. Організаційна та технічна підтримка – Тетяна Павленко, к.е.н., доц.

Лектори з КПІ ім. Ігоря Сікорського (Україна): Олена Трофименко, д.е.н., проф.; Юлія Єрешко, д.е.н., доц.; Гліб Мажара, к.е.н., старший викладач кафедри економічної кібернетики.

Дослідницький аналіз даних за допомогою алгоритмів машинного навчання

П’ятниця, 28 жовтня з 15:00 до 17:00 (за пекінським часом)

Цю програму очолить д-р Асіф Карім, який є науково-педагогічним працівником Університету Чарльза Дарвіна, Австралія. Його основний науковий інтерес – аналіз даних на основі штучного інтелекту та розробка прогностичних моделей, особливо в галузі медичної інформатики. Він також працює над смарт-контрактами на основі блокчейну.

Детальну інформацію про кожну з цих програм можна знайти в електронній брошурі Академії цифрових технологій і підприємництва (http://surl.li/cyhxz).

Звертаємо вашу увагу також на зміну в програмі – видалено деякі раніше заплановані програми, натомість «Інноваційний розвиток енергетики в контексті Індустрії 4.0» поєднано з іншими під темою «Розвиток інтелектуальної економіки: виклики vs можливості». Ця нова програма під керівництвом професора Катерини Бояринової КПІ ім. Ігоря Сікорського, в межах якої розглядатиметься: (1) концепція інтелектуальної економіки як новітньої економічної системи, (2) інноваційний розвиток сектора енергетики в контексті Індустрії 4.0 та (3) моделювання нераціональної поведінки економічних агентів у сучасному підприємництві.Д

Міжнародне науково-технічне співробітництво та підприємництво 4.0

Вівторок, 22 листопада, з 15:00 до 17:00 (за пекінським часом);

Координатор – Сергій Войтко, д.е.н., проф., завідувач кафедри міжнародної економіки, КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Лектори з КПІ ім. Ігоря Сікорського (Україна): Сергій Войтко, д.е.н., проф., завідувач кафедри міжнародної економіки, д.е.н., проф.; Анна Кухарук, к.е.н., доц.; Наталія Скоробогатова, к.е.н., доц.; Олена Корогодова, к.е.н., доц.

Детальну інформацію про кожну з цих програм можна знайти в електронній брошурі Академії цифрових технологій і підприємництва (http://surl.li/cyhxz)