ATHENA,  Мобільність персоналу,  Новини ДМС

ATHENA пропонує навчання на магістерській програмі EMINENT

До уваги магістрантів в галузі наноелектроніки!

Магістерська програма Erasmus Mundus EMINENT (European Master on Embedded Intelligence Nanosystems Engineeringпродовжує термін подання заявок!

Студенти КПІ ім. Ігоря Сікорського запрошуються приєднатись до студентів з університетів альянсу ATHENA та отримати стипендію на навчання.

Бажаючі повинні терміново подати заявку!

Посилання на заявку та вся інформація щодо вимог до вступу та до процесу оцінювання – на веб-сайті EMINENT: https://eminent-master.eu .

Про програму EMINENT:

Чотири університети ATHENA – Університет Зігена, Грецький Середземноморський університет, Університет Орлеана та VILNIUS TECH – співпрацюють у цій спільній програмі разом із Новим університетом Лісабона (Португалія). Навчання починається у жовтні 2024 року.

Програма EMINENT пропонує цілісну освіту в галузі інженерії наносистем з вбудованим інтелектом. Вона поєднує в собі поглиблену підготовку, починаючи від нанорозмірних матеріалів і технологій пристроїв до обчислювальних архітектур інтелектуальних сенсорних елементів, включаючи перспективні інтегровані макромасштабні системи і важливі прикладні області Інтернету речей. Вона поєднує в собі відмінну дослідницьку та інноваційно-орієнтовану освітню підготовку в справді європейському середовищі.

Студенти проводять перший рік навчання в Грецькому Середземноморському університеті (перший семестр) і Університеті Зігена (другий семестр), де вони вивчають функціональні матеріали (Грецько-Середземноморський університет) і датчики, пристрої та вбудовані системи (Університет Зігена ). Другий рік навчання проходить у закладі, в якому проходить спеціалізація, обрана студентом. Пропонується вибір із п’яти різних спеціалізацій:

  • Функціональні матеріали з оптоелектронними властивостями (Грецький Середземноморський університет)
  • Вбудовані інтелектуальні датчики (Університет Зігена)
  • Природні матеріали та біосенсори (Новий університет Лісабона)
  • Інтернет речей (Орлеанський університет)
  • Сенсорні системи та обробка даних (VILNIUS TECH)