GISU,  Новини ДМС

Майстерклас “Глобальні практики та природоорієнтовані рішення в антропогенному середовищі”

Запрошуємо всіх зацікавлених науковців і студентів взяти участь в онлайн-майстеркласі “Глобальні практики та природоорієнтовані рішення в антропогенному середовищі”, який проводять експерти з Університету RMIT (Мельбурн, Австралія) в рамках GISU Sustainability and Social Responsibility Project.

Зустріч відбудеться 29 серпня о 8.00 – 9.30 за київським часом на платформі ZOOM.

Рамкова програма ООН «Одна планета» підтримує та прискорює перехід до моделей сталого споживання та виробництва. На цьому майстер-класі учасники дослідять це в контексті антропогенного середовища, дізнаються про те, як впливати на закупівлі та практику циркулярності, відкриють глобальні тематичні дослідження екологічних будівельних матеріалів і зрозуміють важливість природних рішень у міських районах. Учасники також вивчатимуть механізми підтримки студентських проєктів у власному університеті.

Зареєструйтесь зараз, щоб взяти участь!

НАТИСНІТЬ ТУТ

ЕКСПЕРТИ

             

Професор Уша Ієр-Раніга – міжнародно визнаний науковець у галузі сталого розвитку та циркулярної економіки. Уша є співголовою робочої групи “Циркулярне забудоване середовище”, створеної в рамках Центру матеріалів мережі GlobalABC / One Planet Network, розміщеного в UNEP (Програма ООН з довкілля) і спільно реалізованого UNEP, ЮНОПС (Управління ООН з обслуговування проектів)  та UN Habitat (Програма ООН з населених пунктів). За освітою архітектор, Уша цікавиться емпіричним застосуванням принципів сталості та циклічності в антропогенному середовищі.

                 

Міттул Ваханваті – старший викладач дисципліни “Сталий розвиток та міське планування” в Університеті RMIT в Мельбурні, Австралія. Її дослідження зосереджені на складному взаємозв’язку між відновленням житла після катастроф, стійкістю громад, підтримкою права на житло як права людини та підвищеною стійкістю. Вона має понад 10 років досвіду роботи в архітектурній галузі. Для проведення прикладних досліджень вона співпрацювала з органами ООН, включаючи UN Habitat, UNEP, Рамкову конвенцію ООН про зміну клімату, національними та місцевими органами влади в Індії, Австралії та Тихоокеанському регіоні.

Флаєр: GISU2024_BuiltEnvironmentMasterclass-August2024